Kerstdinnershow bij Het Mozaïek

Foto:

De kerstviering van basisschool voor speciaal onderwijs Het Mozaïek aan de Valkstraat in Sittard was dit jaar een heuse kerstdinnershow.

Het initiatief om dit jaar eens iets anders te doen dan de jaarlijkse kerstmusical kwam van de ouderraad en werd vervolgens samen met het team in daden omgezet.
Dineren op school, dat is natuurlijk heel bijzonder en feestelijk. De kinderen – 155 in getal – genoten er met volle teugen van. Drie gangen stonden er op het menu, te beginnen met een lekkere kom soep, die werd aangeboden door de mensen van zorgboerderij De Ophovenerhof in Sittard. Verder een lekker warm worstenbroodje en natuurlijk een toetje: ijs! En tussen de gangen door werd er een heuse kerstshow opgevoerd door groepjes leerlingen.
Twee jaar geleden organiseerden leerlingen van Het Mozaïek een inzamelingsactie voor de voedselbank. Dit jaar besloot het team van Het Mozaïek samen geld bijeen te leggen voor een goed doel. De Ėngele van Zitterd-Gelaen kunnen een donatie van 250 euro tegemoet zien.
Cookieinstellingen