Marotte Maskerade laat 'oude tijden' herleven

17 dec 2014, 22:53 Nieuws
jack peeters ateron
Op vrijdagavond 23 januari vindt vanaf 20:11 uur de Marotte Maskerade plaats in gemeenschapshuis De Baandert. Deze nieuwe activiteit op de Marottekalender belooft weer een 'ouderwets gezellig avondje Baandert' te worden.
Maske op, Maske aaf
Na enkele jaren van afwezigheid keert De Marotte Zitterd weer terug met een carnavaleske avond in gemeenschapshuis De Baandert.
Decennialang stonden de wijkzittingen in de Baandert garant voor gezelligheid en een leuke avond. Met de Marotte Maskerade verwacht de organisatie carnavalsminnend Sittard weer een nieuw en bijzonder programma te kunnen bieden.
De Marotte wil nog niet veel prijs geven over het verloop van de avond. Inspiratie voor deze avond is in elk geval gehaald uit de Zittesje Marotteschlager 'Maske op, Maske aaf' (2006), waarin componist Maurice Indemans al schreef 'Maske op, maske aaf, jao alles maag'.
Gemeenschapshuis De Baandert wordt speciaal voor deze avond ingericht voor een grote groep feestvierende gemaskerden. De band Wir sind Spitze zorgt ervoor dat het weer een ouderwets avondje Baandert wordt. De humoristische live-show van deze band kent een muzikale mix van populaire polka's, de mooiste schlagers en waanzinnige Ballerman-party hits.
Kerstcadeau
Kaarten voor dit evenement zijn te koop bij de Marottewinkel (damesmode van Neer- Eyckeler, Brandstraat 11-15) en in gemeenschapshuis De Baandert. Een mooi geschenk voor onder de kerstboom.