Sittarday Night Fever #2 komt eraan!

In november 2013 organiseerde Kiwanis Club Sittard met Sittarday Night Fever een weergaloze dans- en feestavond in het Forum in Sittard. De opbrengst van de avond kwam ten goede aan diverse goede doelen in de regio.

Wegens succes vervolgd: op 28 maart 2015 staat de tweede editie van Saturday Night Fever op het programma, eveneens in het Forum en net als in 2013 geheel verzorgd tegen een all-inclusive prijs van € 57,50 per persoon: muziek, eten, drinken én een gratis casino. Het enige dat u hoeft te doen is zich amuseren.

De muziek wordt voor de pauze verzorgd door een DJ en daarna neemt de die avond voor het eerst in Sittard te beluisteren live-band Dimension 12 het over.

Met deze benefiet dans- en feestavond zamelt Kiwanis Club Sittard geld in voor de stichting We4Kids.

Over We4Kids
De Stichting We4Kids heeft als doel om kinderen te ondersteunen in de regio Sittard‐Geleen die niet het zorgeloze leven kunnen leiden, dat je ieder kind zou wensen. We4Kids biedt hulp aan ernstig zieke en hulpbehoevende kinderen en kinderen die onder de armoede grens moeten leven. Daardoor heeft deze groep vaak beduidend minder kans op een voldoende persoonlijke, maatschappelijke en culturele ontplooiing. We4Kids is een initiatief van Kiwanis Club Sittard. Meer informatie, zie: www.we4kids.eu.

» www.sittardaynightfever.nl

Cookieinstellingen