Voorverkoop Pinkpop veel minder druk

Zaterdag 28 maart om 10:00 uur exact ging de voorverkoop voor de 46e editie van Pinkpop van start. Vrijdagavond werden de eerste wachtenden al gesignaleerd bij de voorverkooppunten.

Zaterdagochtend, kort voor tienen, stonden er alweer de nodige liefhebbers in een lange rij voor de voorverkooppunten. Die rijen waren minder lang en gemiddeld van beduidend lagere leeftijd dat vorig jaar.

In 2014 – bij de negende lustrumeditie van Pinkpop – waren de Stones de absolute headliner. De unieke kans deze legendarische rockhelden nog een keer dichtbij in levende te kunnen aanschouwen zorgde voor duizenden wachtenden aan de poorten van de voorverkooppunten en zwaar belaste internetservers die de online voorverkoop afhandelden. Ook online moest je al gauw een uur geduld hebben voordat de bestelprocedure was afgerond.

Valse kaarten
De kaarten kosten dit jaar 180 euro voor het hele festival inclusief camping, dagkaarten kosten 95 euro. De organisatie van Pinkpop waarschuwt zoals ieder jaar weer geen kaarten te kopen op andere plekken dan bij de officiële voorverkoopadressen of de officiële website. Elk jaar worden er weer veel mensen opgelicht met vals kaarten.

Cookieinstellingen