Muzikale lezing Ad Visser (Tóppóóóóóóp) in Volt

Poppodium Volt
Poppodium Volt
Foto: Poppodium Volt

De wat oudere popmuziekliefhebbers kunnen hem blind uittekenen: Ad Visser, voormalig presentator van onder meer het immens polulaire TV-programma Toppop.

Visser was daarmee samen met Penney de Jager van 1970 tot 1985 wekelijks op TV. Verder bracht Visser van 1968 tot 1980 het radioprogramma Superclean Dreammachine. Dit icoon van de popmuziek uit de jaren 70 en 80 komt op zondag 19 april naar Poppodium Volt in Sittard.

Generaties groeiden op met de man die, omringd door rookwolken, glittergitaren en natuurlijk Penney de Jager, de wereld van de rockmuziek in de huiskamers bracht.

Ad Visser heeft nu een boek geschreven: Strange Days. Dit boek is een heerlijke trip down memory lane, vol geestverruimende verhalen. Ad Visser schrijft zoals hij spreekt: vol vuur en passie en met de stem die bij velen in het geheugen gegrift staat. Hier is niet alleen de artiest of de presentator aan het woord, maar een man die op de beat is geboren en er nog steeds op leeft.

In Strange Days vertelt Ad Visser met veel humor en ironie over zijn belevenissen in de 60’s. Als de experimentele rockdichter Adjéèf the poët en his girl(s), his friend(s) & the rest of the world(s), en als manager van het magistrale platenlabel Island Records. Maar ook de Toppop 70’s komen ruim aan bod, wanneer hij vertelt over zijn avonturen als presentator en de ontmoetingen met pophelden als David Bowie, Ozzy Osbourne, Eric Clapton en Elton John.

Deze middag zal vol zitten met verhalen die Visser aan de hand van muziek vertelt. Er is er ruim voldoende aandacht en tijd voor vragen, foto’s en signeren. Het boek Strange days is uiteraard te koop. De prijs is € 19,95.

Zaal open om 14:00 uur, lezing begint om 15:00 uur.

Er is besloten géén entree te vragen voor deze lezing. Deze voorstelling is een samenwerking tussen Poppodium Volt en Boekhandel Krings.

strange-days

Cookieinstellingen