Tijdelijke pendelbus naar Obbicht

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Met ingang van maandag 4 mei 2015 wijzigt Veolia Transport Limburg tijdelijk de busdienstregeling van en naar Obbicht. Vanwege werkzaamheden aan het pompgemaal in Born is de Obbichterweg tussen Born en Obbicht gedurende 4 tot 6 maanden afgesloten. Hierdoor kan de bestaande lijn 19 tijdelijk niet naar Obbicht rijden, maar gaat deze rechtstreeks vanuit Born naar Grevenbicht rijden.

Voor de reizigers van en naar Obbicht zet Veolia tussen Grevenbicht en Obbicht een tijdelijke pendelbus in: lijn 219. Bij de halte Boulevard in Grevenbicht kunnen reizigers overstappen op de lijnen 18 Grevenbicht – Holtum – Sittard en 19 Grevenbicht – Born – Sittard.

De pendelbus van lijn 219 rijdt alle dagen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat elk half uur.
Wanneer ’s avonds en in het weekend lijn 119 rijdt, in plaats van lijn 19, biedt de pendelbus voor de reizigers van/naar Sittard afwisselend 1x per uur een aansluiting in Grevenbicht en 1 x per uur een aansluiting in Born. Hierdoor is Obbicht ook in de avonduren en in het weekend met het openbaar vervoer bereikbaar.
De dienstregeling van de pendelbus wordt gereden met een 8-persoonsbusje.

De tijdelijke dienstregeling is te raadplegen op www.veolia-transport.nl/limburg. Een actueel reisadvies is te vinden op www.9292.nl.

Cookieinstellingen