Voorjaarsconcert SI-TARD met jong talent

Foto: Sittards Mannenkoor SI-TARD

Op zaterdag 9 mei, daags voor Moederdag, geeft het Sittards-Mannenkoor SI-TARD zijn jaarlijks Voorjaarsconcert. Plaats van uitvoering is de Johanneskerk aan de Mgr. Vranckenstraat in Sittard.

Het concert heeft een zeer gevarieerd en aantrekkelijk programma en begint om 20:00 uur.

Niet alleen werken van Schubert, Heinrichs en Cherubini staan op het programma, maar ook werken uit de popmuziek uit de zestiger en zeventiger jaren van John Lennon, Paul McCartney en Coleman.
Fabiënne-Dirkx--en-Anne-Sofie-Creusen
Naast de werken van SI-TARD is er tijdens dit concert ruim baan voor jong talent. Zo kunt u ook genieten van de talentvolle 15-jarige Anne-Sofie Creusen met dwarsfluit en de 17-jarige Fabiënne Dirkx op hobo.

En dan is er ook nog een verrassend optreden van Tripplecious, bestaande uit Ruth Dirks, Daphne Corten en Femke de Leeuw, drie leerlingen van Trevianum Scholengroep.
2015-Tripplelicious
De muzikale leiding is in handen van dirigent Emmanuël Pleijers. Leon Dijkstra begeleidt SI-TARD aan de piano. Het geheel wordt aan elkaar gesproken door Wim Zonnenberg.

Het wordt beslist weer een mooie muzikale avond. Het concert is gratis toegankelijk, maar een vrije gave wordt zeker gewaardeerd.

Open repetitie
Tijdens de week van de amateurkunst, van 30 mei tot 7 juni, geeft SI-TARD op woensdag 3 juni een open repetitie van 20:00–22:15 uur. Het Sittards mannenkoor SI-TARD zoekt mannen die het leuk vinden om in koor te zingen en nodigt u geheel vrijblijvend uit om eens te komen luisteren en de sfeer te proeven in het Jochem Erenshoes aan het Kloosterplein 3 in Sittard. Het koor repeteert daar elke woensdagavond van 20:00 tot 22:15 uur.

Cookieinstellingen