Madi Hermens bij Bagels & Beans Sittard

Foto: Madi Hermens

Elke maand houdt Bagels & Beans een muzikale zondagmiddag. Op 31 mei staat de volgende op het programma, ditmaal met een bijzonder aansprekende naam: Madi Hermens.

Madi verzorgt vanaf 13:30 uur op speciaal verzoek van Bagels & Beans een exclusief concert. Wie haar recente optreden in de Sittardse Stadsschouwburg niet heeft kunnen bijwonen, of wie dat wel heeft gedaan en haar graag nog een keer wil zien en horen kan op zondag 31 mei terecht bij Bagels & Beans op de Putstraat

Singer-songwriter Madi Hermens (22 jaar, uit Geleen) trad in 2010 voor het eerst op, samen met band. Ze stond al op Pinkpop en in het voorprogramma van onder meer UB40, Marike Jager en Tim Akkerman. Ook was ze te gast bij DWDD, 3FM en Radio 1 en deed ze mee aan Popronde 2012. Met Popronde werd ze uiteindelijk 22 keer geboekt om in drie maanden tijd het hele land te gaan verkennen, van Nijmegen tot Middelburg en van Alkmaar tot Maastricht. Tevens leverde de SENA PopNL Awards in de Melkweg haar een aantal mooie optredens op, waaronder het Bevrijdingsfestival Amsterdam in 2013. Ook tourde ze met band 2x door Polen.

Na vijf jaar heeft Madi afscheid genomen van haar band om verder te gaan zoals ze ooit begon: solo achter haar piano. Ze speelt ingetogen luisterliedjes over geluk, verlies, liefdesverdriet, podiumvrees en het vinden van de ware liefde.

De entree is zoals gewoonlijk gratis. Bagels & Beans is zondag al geopend vanaf 11:30 uur.

Cookieinstellingen