Politie: wapenvondst in Anemonenstraat

Foto: Dickelbers [CC BY-SA 3.0]

Limburg – De doorzoekingen naar aanleiding van een gezamenlijk actiedag is nog in volle gang. Bij de actie zijn 20 verdachten aangehouden. Naar verwachting zal er in de loop van de middag meer duidelijkheid zijn.

In een pand aan de Oranjelaan in Geleen is mogelijk een drugslab aangetroffen. De politie heeft de omgeving afgezet en experts van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen verlenen ondersteuning. In een garagebox aan de Anemonenstraat in Geleen is een mogelijke wapenvondst gedaan. In verband met het zorgvuldige onderzoek kunnen er nu geen nadere mededingen worden gedaan. Volgens 1Limburg.nl zou het hierbij gaan om een raketwerper. Later op de dag volgt meer informatie.

Actiedag
De invallen onder leiding van de politie Limburg, met ondersteuning van de politie Oost-Brabant, de Landelijke Eenheid en Duitse en Belgische politieagenten, vinden plaats in diverse plaatsen in Limburg, Brabant, België en Duitsland. Aanleiding voor deze actiedag is een langlopend onderzoek naar criminele activiteiten. Een groot deel van de aangehouden personen is lid van de Outlaw Motorcycle Gang (OMG) Bandidos.

Cookieinstellingen