Derde keer Tafel van Limburg in Geleen

Foto: Sittard=Geleen.nieuws.nl

De Tafel van Limburg werd in 2013 voor de eerste keer opgesteld in het horecastraatje langs de Markt in Geleen. De eerste editie was meteen een succes: de 60 meter lange, ruim twee meter brede en feestelijk gedekte tafel was vol bezet. En de sfeer was top.

Maar wat verwacht je anders met goed gezelschap, lekker eten en als ludiek element dat bediening en entertainment boven op tafel plaatsvinden?

Op zaterdag 22 augustus is het weer zo ver, want dan wordt de Tafel van Limburg weer opgesteld op de vertrouwde plek. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan is er om de hoek een mooie overdekte uitwijklocatie beschikbaar. Weer of geen weer: de Tafel van Limburg wordt gedekt!

Spaanse sfeer
Het thema van de Tafel van Limburg is dit jaar Spaans getint. Vooraf wordt een top 15 van Spaanse Tapas gepresenteerd. Voor het hoofdgerecht kunt u kiezen uit Paella Original of Paella zonder vis. Crema Catalana sluit het diner af. Entreetickets zijn voor 27,50 euro per persoon verkrijgbaar bij restaurant Battice, café Amadeus en Lunchroom ’t Witte Broodje.

Cookieinstellingen