Over de Grens dance-feest bij Millen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Zaterdagmiddag start om 15:00 uur de eerste editie van het Over de Grens Festival: een kleinschalig ééndaags dance-feest met een achttal acts op een steenworp afstand van Sittard.

Het festival richt zich op 21+-publiek uit Sittard-Geleen en omgeving en wordt, zoals de naam al aangeeft, over de grens – met Duitsland – gehouden.

Het klein opgezette evenement vindt plaats bij De Verborge Uul aan de Millenerweg tussen Tudderen en Millen. De Verborge Uul is een eetcafé met als voornaamste doelgroep wandelaars en fietsers, zowel van de sportieve als de Bourgondische soort, zoals op de site van de uitspanning valt te lezen.

Het terrein rondom de blokhut is de afgelopen dagen omgetoverd in een klein, intiem festivalterrein waar de Morello Twins, Ben Bastion, DJ ME, Nachtburgemeesters,Kapibara, D-Squared, DJ Sirius en Falsch de eerste editie van het Over de Grens festival handen en voeten gaan geven.

Qua bezoek is het festival al op voorhand geslaagd, want alle 500 tickets zijn verkocht, zo laat organisator Lars Meens weten. Of het festival in de toekomst groter wordt weet hij nog niet. “Dan zullen we van ons eigen terrein naar een ander terrein moeten uitwijken, want omwille van de veiligheid kunnen we daar niet meer dan 500 bezoekers toelaten.”

Cookieinstellingen