Jury houdt uitslag MIJN-juweeltjes nog even geheim

Foto: MIJN-Juweel

De inzendingen van de deelnemers aan de door Stichting MEG en Galerie Marie in het kader van het Jaar van de Mijnen uitgeschreven creativiteitswedstrijd ‘MIJN-juweeltjes’ zijn vanaf vrijdag 9 oktober te bezichtigen.

Deze creativiteitswedstrijd daagde mensen uit om met eenvoudige materialen een sieraad te maken op basis van het thema M2015 – Jaar van de Mijnen. De inzendingen – er waren prachtige juwelen bij – zijn allemaal door een deskundige jury beoordeeld, maar de uitslag wordt pas op zondagmiddag 18 oktober bij de feestelijke afsluiting van dit evenement bekend gemaakt.

Publieksprijs
Op vrijdag 9 oktober om 17:00 uur wordt de tentoonstelling MIJN-juweeltjes 17.00 uur feestelijk geopend in Galerie Marie in Schipperskerk. Daarna is de expositie geopend op zaterdag 10 en zondag 11 oktober en op vrijdag 16 oktober van 14:00 tot 17:00 uur. Tijdens deze dagen kan ook het publiek zijn stem uitbrengen voor de publieksprijs. Op zaterdag 17 oktober wordt de expositie MIJN-juweel om 15:00 uur feestelijk afgesloten. De MIJN-juweeltjes worden dan door de deelnemers geshowd. Aansluitend maakt de jury de uitslag bekend en volgt de prijsuitreiking. Het Rosenberg trio verzorgt de muzikale ondersteuning.

Iedereen is welkom om deze bijzondere bijeenkomsten te bezoeken. Tijdens de expositie van de juweeltjes kunt u tevens kijken naar het bijzondere werk van kunstschilder Marij Heiligers.

Zie ook
» www.stichtingmeg.nl
» www.galerie-marie.com
» Facebook: het mooiste juweeltje van niets

Reacties

0