Frits Spits signeert zijn Standaards

Foto: Frits Spits

Zondag 22 november 12:00-13:00 bezoekt Frits ‘Avond’ Spits Sittard. Hij signeert er zijn boek De Standaards van Spits.

Na een kort interview kan het publiek ervaringen, belevenissen of uitzonderlijke herinneringen delen. Daarna zal Frits Spits signeren. Deze activiteit wordt georganiseerd door het Poppodium Volt in samenwerking met Boekhandel Krings.

Na afloop van het bezoek is er om 13:00 een ‘Rock & Rollbingo’ gebaseerd op de Standaards van Spits waarbij er leuke prijzen te winnen zijn. Voor een hapje wordt gezorgd.

Frits Spits is een van de bekendste radiomakers van Nederland – generaties jongeren groeiden op met De Avondspits. Voor De Standaards van Spits selecteerde hij 90 van de mooiste Nederlandstalige liedjes. In deze persoonlijke canon van het Nederlandstalige lied schrijft hij over muziek, over taal, over inhoud, veelal gevat in een miniportret van de betreffende artiest en gelardeerd met persoonlijke herinneringen.

De Standaards van Spits bevat 4 cd’s, met 80 liedjes van onder meer Boudewijn de Groot, Drs. P, Herman van Veen, Ramses Shaffy, Liesbeth List, Robert Long, Freek de Jonge, Thé Lau, Daniël Lohues, Spinvis, Acda en De Munnik en Typhoon. Van cabaret naar kleinkunst, van rock naar pop, en terug. Om vrolijk van te worden!

StandaardsSpits

Cookieinstellingen