Extra voorstelling Limburgs Toneel

Foto: Limburgs Toneel

Wegens groot succes – alle acht de geplande voorstellingen zijn volledig uitverkocht – heeft het Limburgs Toneel Sittard besloten tot het inlassen van een extra voorstelling van de klucht De Sjoonheidssalon van tant Fing.

Die extra opvoering van deze dialectvoorstelling wordt gehouden op donderdag 26 november om 20:00 uur in zaal Land van Gulick (voormalige adres Laagland Theater aan de Engelenkampstraat 25 in Sittard).

De tante, tant Fing, van Sjuul en Albaer is overleden. Sjuul en Albaer hebben hier niet echt om gerouwd, want een band met de tante hadden ze niet. Sterker nog, eigenlijk zijn ze zelfs wel blij met haar overlijden, want ze hebben nu een erfenis! En die erfenis bestaat uit een ietwat verpauperde beautysalon.
Sjuul is er van overtuigd, dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor goed geld te verkopen is. Maar is dit allemaal wel zo’n goed plan? Want tot de verkoop moet de beautysalon natuurlijk gewoon doordraaien en dan is er wel personeel nodig. En dat is niet het enige probleem waar de beide heren mee te kampen hebben, want zo’n gemakkelijk klantenbestand had tant Fing nu ook weer niet. Trouwens, zijn de beide heren wel de enige erfgenamen?
Al met al problemen genoeg die de meest absurde situaties veroorzaken in deze geweldige klucht met een waterval aan grappen waar het publiek onder bedolven wordt.

Regie en hoofdrolspelers
Regie en toneelbeeld: Fien Tans
Auteur: Henk Roede
Zittesje vertaling: Jan van Daal

Spel
Jan van Daal, Richard Schmeits, Mariena Slagboom, Irene Janissen, Ine Vrinssen, Anke Gaj, Marion Barten, Monique van Rooij, Gertie Wingelaar en Math van Horen.

Cookieinstellingen