Ride 4 Serious Request steunt Glazen Huis Heerlen

Foto: Wielerbaan Geleen

Wielerbaan Geleen houdt op zaterdag 19 december de Ride 4 Serious Request Heerlen, een fietstocht over 20,6 kilometer van de wielerbaan in Geleen naar het Glazen Huis in Heerlen.

Het is daarbij natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel dat Serious Request 3FM dit jaar steunt: The Next Generation. Het gaat dit jaar om hulp verlening aan de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog.

Deelname aan de Ride 4 Serious Request Heerlen kost minimaal 5 euro – meer geven is natuurlijk ook toegestaan. “Als je wilt sponseren dan ben je natuurlijk niet verplicht om mee te fietsen, maar dat mag natuurlijk wel,” laat mede-organisator Michel van Dijke van de wielerbaan in Geleen weten.

Deelnemers kunnen op 19 december inschrijven op de wielerbaan van Geleen, maar kunnen dat ook al eerder doen middels deze link: https://kominactie.3fm.nl/actie/ride-4-serious-request-heerlen

Maak tenminste 5 euro over en vergeet niet om je naam er duidelijk bij te vermelden.

Het programma ziet er op 19 december als volgt uit:
10:00 uur Inschrijving – donatie op Wielerbaan Geleen
11:00 uur Vertrek Ride 4 Serious Reques Heerlen (20,6 kilometer). De route is geschikt voor race en MTB-fietsen.
12:00 uur Aankomst Burgemeester van Grunsvenplein Heerlen.

Ook de wielerprofs Karsten Kroon en Bob Schoonbroodt fietsen op 19 december mee met de Ride 4 Serious Request Heerlen.

In Heerlen worden alle fietsen gestald in een afgesloten fietsenstalling met bewaking. Van daar gaat het lopend verder naar het Glazen Huis, waar de cheque wordt overhandigd. (Tip: neem ook gymschoenen mee!)

De deelnemers worden op hun tocht begeleid door twee auto’s van Juryauto.nl, een materiaalwagen, twee busjes van het Rode Kruis afdeling Geleen en een aantal motards.

Bel voor meer informatie naar Michel van Dijke, 06-27074453.

» Kom in actie
» Ride 4 Serious Request Heerlen

Cookieinstellingen