Xmas Shopping in Geleen: Geleen Loves London!

Foto: bitboy (Double Decker) - http://creativecommons.org/licenses/by/2.0

Komend weekend is het zover. Dan vind het eerste weekend van het Xmas Shopping evenement Geleen Loves London plaats.

Deze kerstperiode staat in Geleen centrum alles in het teken van Geleen Loves London. Vele etalages en leegstaande winkelpanden zijn omgetoverd in Britse stijl. Daarnaast hangen er maar liefst 150 Verenigd Koninkrijk vlaggen aan de gevels van ondernemers en is het oude pand van de HEMA in de Gravenstraat voorzien van de langste kersttafel van Nederland!

Aanstaande zaterdag is de kerstman, samen met zijn kerstmeisjes en echte rendieren, de gehele dag aanwezig in het centrum. Dit onder muzikale begeleiding van Moticu, de mobiele kerstdj. Naar aanleiding van het succes van vorig jaar zal ook de Ganzenfanfare aanstaande zaterdag aanwezig zijn.

Wensboomactie
Ook aan kinderen die het minder goed hebben wordt aanstaande zaterdag gedacht. Een groep vrouwen met het hart op de goede plaats heeft een heuse kerstboomactie op touw gezet. In deze wensboom, ter hoogte van de Jan Linders, hangen wensen van diverse kinderen. Aan het winkelend publiek het verzoek om een wens uit de boom te nemen en een kind gelukkig te maken met het gewenste cadeau. U koopt vervolgens dit cadeau waarna u dit inlevert bij de wensboom. De dames zullen er dan voor zorgen dat alle kinderen van het asielzoekerscentrum in Sweikhuizen hun cadeaus ontvangen. Deze acties start aanstaande zaterdag om 10:00 uur. Tussendoor brengt Popkoor 4-Tune de nodige sfeervolle kerstnummers.

Als kers(t) op de taart kunnen kinderen en volwassenen aanstaande zaterdag en zondag helemaal gratis genieten van een ritje in een échte Londense dubbeldekker. Deze Londonse dubbeldekkers rijden aanstaand en volgend weekend door Geleen zullen rijden op onderstaande 2 routes:

  • Bus 1 rijdt via Geleen Centrum (zaterdag: opstapplaats Raadhuisstraat / zondag: opstapplaats Nieuwe Markt) – Oud Geleen (halte t.h.v. de Jumbo) – Zuidhof (halte t.h.v. Fysio Vision) – Geleen Centrum (zaterdag: aankomst Raadhuisstraat / zondag: aankomst Nieuwe Markt).
  • Bus 2 rijdt via Geleen Centrum (zaterdag: opstapplaats Raadhuisstraat / zondag: opstapplaats Nieuwe Markt) – Lindenheuvel (halte t.h.v. Volkshoes) – Geleen Centrum (zaterdag: aankomst Raadhuisstraat / zondag: aankomst Nieuwe Markt).

Op de beide zaterdagen rijden de bussen van 11:00 tot 17:00 uur, op de zondagen van 12:00 tot 17:00 uur. Elke bus rijdt 2x per uur zijn route.

» www.cmgeleen.nl

sluitbanner-620

Cookieinstellingen