Musical Bananaville bij Graaf Huyn

Foto: CC0 via Pixabay

Zondag 10 januari om 14:00 uur spelen de leerlingen van 3-havo/vwo die muziek als keuzevak in hun vakkenpakket hebben, in de aula van het havo/vwo-gebouw de musical Bananaville.

Deze musical gaat over een jongerengroep onder aanvoering van Debby, die dictator Borella en zijn leger van de republiek Bananaville van de troon willen stoten, om uiteindelijk de democratie te kunnen uitroepen. Zij worden daarbij geholpen door Borella’s dochter Marguerita en haar geliefde Gino.

Naast leuke toneelteksten bevat deze musical van Pierre Vossen en Frans van der Heijden (Philips van Horne Weert) een keur aan gevarieerde liedjes, die door leerlingen uit de bovenbouw met muziek als eindexamenvak worden begeleid. Alle disciplines die horen bij een uitvoering van een musical (zoals decor, licht & geluid, enz.), worden geheel door de leerlingen ingevuld. De muzikale eindverantwoording ligt bij de muziekdocenten Paul Timmermans en George Bakx, terwijl de regie in handen is van Nena Spronkmans (eindexamenleerling Drama Arcus KTM Heerlen).

Toegangsbewijzen voor deze productie zijn te koop tijdens de grote pauzes op woensdag 6 en donderdag 7 januari a.s., in de hal van het havo/vwo-gebouw aan de Jos Klijnenlaan 683 in Geleen. De prijs per kaartje bedraagt € 2,50 en dat is inclusief 1 consumptie.

Het Graaf Huyn College nodigt leerlingen, ouders/verzorgers, medewerkers, buurtbewoners en alle anderen die het leuk vinden om deze musical te zien, van harte uit om zondag bij de uitvoering aanwezig te zijn.

Cookieinstellingen