Oppetiedjes Zittesje Revuu te koop met Sint Joep

Marlou Obers - de Tijd.
Marlou Obers - de Tijd.
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op zaterdag 19 maart – met Sint Joep – start de verkoop van de ‘Oppetiedjes’. Zo worden de ‘vroege vogel’-entreebewijzen voor de Zittesje revuu genoemd.

De naam Oppetiedje verwijst naar de titel van de Sittardse theaterproductie: ‘Oppetied’. De revuu gaat in november dit jaar in prémière. De Oppetiedjes zijn in beperkte oplage te koop bij sigarenhandel Augustus van Neer op de Markt in Sittard.

Stevig voordeel
Voor wie er ‘oppe tied’ bij is valt er flink voordeel te halen. Met een bijzonder aantrekkelijke entreeprijs van 19,50 euro zijn de ‘oppetiedjes’ ruim vijf euro goedkoper dan de reguliere tickets. Bijkomend voordeel is dat men al verzekerd is van een zitplaats alvorens de reguliere verkoop begin juni dit jaar via de Uitbalie van start gaat.

De Oppetiedjes zijn in beperkte hoeveelheid verkrijgbaar voor de prémièrevoorstelling van vrijdagavond 11 november en de zondagavondvoorstelling van 13 november. Op beide data is het aanvangstijdstip van de Zittesje revuu om 20:00 uur in de Stadsschouwburg Sittard.

Schijnwerper op één jaar Sittard
De rode draad van de nieuwe productie vormt de familie Op de Linj die de universele gezinsproblematiek van elk willekeurig huishouden doormaakt. Het gezin staat midden in de Sittardse samenleving en zijn uitermate trots op hun stad. Deze liefde voor Sittard steken ze niet onder stoelen of banken, getuige hun actieve deelname aan diverse verenigingen en de verschillende evenementen die zich in Sittard afspelen. Samen met hun buren beleeft men elke jaargetijde in Sittard op haar eigen manier en zet daarmee letterlijk en figuurlijk een schijnwerper op één jaar Sittard.

Website Oppetied
Vanaf 19 maart gaat ook de nieuwe website van de Zittesje revuu live (www.oppetied.nl).  Op deze site vindt u de komende maanden allerlei informatie over de Zittese revuu en kunt u ook de voortgang van de repetities en decorploeg volgen. Ook leest u er zowel historische als actuele  wetenswaardigheden over de revuu. De speeldata van de Zittesje revuu zijn 11-12-13, 17-18-19 en 25-26-27 november 2016. De voorstellingen worden gespeeld in de Stadsschouwburg te Sittard.

Cookieinstellingen