‘Het juiste wiel kiezen’

Foto: HH

De gemeente Sittard-Geleen organiseert op 12 april 2016 in samenwerking met Wielercomité Buchten het evenement ‘Het juiste wiel kiezen’. Een bijeenkomst voor ondernemers, managers en bestuurders met zakelijke belangen of interesse in de regio Sittard-Geleen.

Niet de fysiek sterkste wielrenner of de wielrenner met het beste materiaal wint de wedstrijd, maar de slimste wielrenner die fysieke kracht en innovatie koppelt aan koersinzicht. Door het juiste wiel te kiezen mist hij nooit de beslissende slag en beslist hij de koers in zijn voordeel.

De economie van de westelijke Mijnstreek is altijd al sterk verbonden geweest met de wielersport. En zoals de wielersport vanaf de jaren zestig in de vorige eeuw sterk veranderd is door globalisering, marketing en innovatie, geldt dat evenzeer voor de regionale economie.

Ondernemen is net als wielrennen: als je overzicht hebt, kun je het juiste wiel kiezen en voor de winst gaan. Onze samenleving bevindt zich in een transitiefase met kansen, bedreigingen, veranderingen en verrassingen. Maatschappelijke trends, complexe politieke keuzes, onvoorspelbare economische ontwikkelingen en snel veranderende klantbehoeften dagen mensen en organisaties uit om te experimenteren, te leren, nieuwe markten te ontdekken, anders samen te werken en nieuwe verbindingen aan te gaan.

Sprekers op 12 april zijn Paul Raats, ondernemer in de sport, marketing en media, Gerard Rietjens, innovatiemanager Team Lotto NL – Jumbo, Pieter Meekels, wethouder Economie en middelen Sittard-Geleen en Ruud Guyt, wethouder Wonen, duurzaamheid en sport.

Als je het parcours kent, kun je het juiste wiel kiezen.

12 april – 16:00 20:00 uur – Gemeenschapshuis Buchten, Buchterweg 17-A, 6122 ER Buchten

» Wielercomité Buchten
» ‘Het juiste wiel kiezen’
» sprekers

Cookieinstellingen