Mishandeling in Echt

Foto: M.Minderhoud (CC BY-SA 3.0)

Op dinsdag 22 maart werd een 28-jarige man mishandeld op de Bovenstestraat in Echt nadat hij samen met zijn vrouw een winkel had bezocht.

Toen hij naar buiten kwam viel een man hem aan en sloeg hem met een terrasstoel op het hoofd. Het slachtoffer raakte daarbij gewond aan zijn hoofd. Zijn vrouw bleef ongedeerd. Het motief van de dader is niet bekend. De politie beschikt over bewakingsbeelden waarop het voorval is vastgelegd.

Meerdere personen, waarschijnlijk twee mannen en twee vrouwen, hebben het voorval zien gebeuren. Zij stonden op afstand en grepen niet in tijdens de mishandeling.

De politie roept de verdachte op om zich binnen 14 dagen te melden, anders worden de bewakingsbeelden op internet gepubliceerd, waarbij zijn gezicht herkenbaar in beeld zal komen. Het groepje mannen en vrouwen dat de mishandeling heeft zien gebeuren wordt niet in beeld getoond, maar de politie nodigt hen wel uit om zich te melden.

Personen die weten wie deze mishandeling gepleegd heeft of anderszins informatie hebben over dit incident kunnen het digitale tipformulier invullen of bellen met 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

» Tipformulier

verdachte-mishandeling-maart-2016-echt
Verdachte mishandeling op de rug gezien
Cookieinstellingen