Dance Clash laat Geleen ‘swingen’ op Zomerfestijn

Foto: CM Geleen

Op zondag 3 juli vindt de 1ste editie van de Dance Clash Geleen plaats. De ‘place to be’ voor dansteams, duo’s en solisten om in allerlei dansstijlen een optreden te geven!

De Dance Clash is een concept van Sessibon en wordt in samenwerking met Centrummanagement Geleen georganiseerd op de Geleense Markt. Nadat dit concept eerder succesvol heeft plaatsgevonden in Maastricht, Heerlen en Venlo is het nu de beurt aan Geleen.

Ruim 30 dansacts zullen deze middag de strijd met elkaar aangaan met als doel de jury en het publiek te verpletteren met hun ‘dance-moves’. Ruim 175 dansers in de leeftijd van 4 tot 21 jaar doen mee. Daarmee is de 1ste editie van de Dance Clash Geleen direct vol en kan er niet meer ingeschreven worden.

Dit naar tevredenheid van Davey Nieuwendijk vertegenwoordiger van Centrummanagement Geleen. “Het is altijd mooi als je een nieuw evenement organiseert en dit positief door de mensen wordt opgepakt. Nu nog hopen op goed weer en het belooft een spetterende dag te worden”, aldus Nieuwendijk. Buiten veel jeugd doen ook The Daddy’s, bekend van het televisieprogramma Everbody Dance Know, mee. Een reden te meer om te komen kijken.

De Dance Clash vindt plaats op de oude Markt naast het gemeentehuis en start om 12:00 uur. Rond de klok van 16:45 uur is de prijsuitreiking waarna om 17:00 uur de After Summer-Party start waarbij een hapje en een drankje genuttigd kan worden onder het genot van de heerlijkste zomerhits. De hapjes en drankjes worden deze middag verzorgd door een aantal vrouwelijke ondernemers uit het centrum van Geleen waaronder Sjtadscafé Gelaen, Restaurant Battice en Societea.

Zomerfestijn

De Dance Clash maakt onderdeel uit van het evenement het Zomerfestijn. Tijdens het Zomerfestijn, georganiseerd door Centrummanagement Geleen, worden de festiviteiten ingehaald  die eerder met Koningsdag in het Geleense centrum zijn geannuleerd. Behalve de Dance Clash vindt er een braderie plaats, is er een uitgebreide kidsplaza met tal van springkussens voor diverse leeftijdsgroepen, is er een kindervrijmarkt en tevens een brocante markt.

De winkels zijn deze koopzondag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Alle activiteiten starten deze zondag om 10:00 uur.

Het Zomerfestijn wordt georganiseerd door Centrummanagement Geleen in samenwerking met SESSIBON (Dance Clash) en Entertrain (Kidsplaza).

Meer informatie

» Centrummanagement Geleen
» Facebookpagina Geleen Centrum
» Facebookpagina Dance Clash

Cookieinstellingen