Straks gratis sporten met sportzegels van Albert Heijn?

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

‎De kans bestaat dat u over niet al te lange tijd gratis kunt sporten als u uw boodschappen bij Albert Heijn doet.

De grootgrutter start namelijk in samenwerking met sportkoepel NOC#NSF bij wijze van proef in de regio Utrecht een actie waarbij een klant bij Albert Heijn voor elke 10 euro aan boodschappen een zegel krijgt, waarmee kan worden gespaard voor gratis sportlessen. Een vol zegelboekje – er gaan er 10 in – geeft recht op zeven sportlessen, die zijn te volgen bij verschillende sportclubs in de buurt.

Wanneer de actie in de regio Utrecht een succes blijkt, wordt het een landelijke actie. De kans dat dit gaat gebeuren lijkt groot, aangezien de partijen een vierjarig contract zijn aangegaan met elkaar.

De supermarktketen probeert een gezonder beleid te voeren en gaat de strijd met suiker aan. Eerder deze maand verbande het bedrijf al energiedrankje Monster Energy uit de schappen. Ook hangen er tegenwoordig bordjes bij producten met een indicatie of er veel of weinig suiker in het product zit.

De actie duurt tien weken en is onbeperkt. Dit wil zeggen dat de klant in die tijd zoveel mogelijk zegels kan sparen. Naar verluid doen er honderden sportclubs mee aan de actie van Albert Heijn en NOC*NSF. Per club is het mogelijk om drie lessen te volgen. Op deze manier willen de twee initiatiefnemers dat er kennis wordt gemaakt met meerdere sporten.

Cookieinstellingen