Besluitenlijst Week 31 09-08-2016

Gemeentehuis
Gemeentehuis
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Besluitenlijst van het College van Burgemeesters en Wethouders. Hieronder vindt u een overzicht van alle onderwerpen waarover het College van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen in week 31 een besluit heeft genomen.

Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook kan het voorkomen dat antwoorden op vragen van raadsleden (art. 37 reglement van orde) pas beschikbaar worden gesteld als de antwoorden de vragenstellers hebben bereikt

Voorontwerpbestemmingsplan “Woonwagenlocaties Manekoulsweg Sittard, Sportcentrumlaan Sittard, Bosweg Geleen en Hitsberg Obbicht”
Het college besluit:
1. in te stemmen met het voorontwerp bestemmingsplan “Woonwagenlocaties Manekoulsweg Sittard, Sportcentrumlaan Sittard, Bosweg Geleen en Hitsberg Obbicht”.
2. het voorontwerp bestemmingsplan “Woonwagenlocaties Manekoulsweg Sittard,
Sportcentrumlaan Sittard, Bosweg Geleen en Hitsberg Obbicht” gedurende 4 weken voor inspraak ter inzage te leggen en een brief op adres te sturen met de mededeling dat het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt.
Informatie: Hans Giesen
Telefoon: 046-4778738
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: wethouder Noël Lebens

Led-verlichting Sportcomplexen
Het college besluit:

  1. In te stemmen met het aangaan van de Overeenkomst van voorfinanciering LEDverlichting 2016-2020. Hierin wordt vastgelegd:
    a. Op de sportcomplexen Limbricht en OVCS wordt bij de aanleg van de kunstgrasvelden ook Ledtrainingsverlichting aangebracht, waarbij de betreffende meerkosten voor Led (ad. € 8.100 exclusief btw) door de gebruikers zelf bekostigd dienen te worden.
    b. De meerkosten worden door de gemeente voorgefinancierd en middels facturatie over een periode van 5 jaar bij de desbetreffende gebruikers ingevorderd.
  2. Aan VV DVO een bijdrage te verstrekken van € 8.100 voor het ‘overnemen van de masten en armaturen’ op het hoofdveld, onder de voorwaarde dat deze bijdrage ingezet wordt in het kader van duurzame energie in en/of op het sportcomplex van DVO.

Informatie: Dre Biesmans
Telefoon : 046-4777710
E-mail : [email protected]
Portefeuillehouder: wethouder Ruud Guyt

Cookieinstellingen