Derde jaargang Open Podium van start

Platte zaal Het Laagland
Platte zaal Het Laagland
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op zondag 11 september gaat de derde jaargang van het Open Podium van start bij Schouwburg De Domijnen.

Het podium staat open voor alle talenten die hier hun presentatie willen – en durven – geven. Leeftijd of discipline speelt geen rol. Pak de kans en laat het publiek in verbazing vallen over wat podiumbeesten uit de regio in hun mars hebben. Laat de toeschouwers versteld staan van uw talent en betover hen met uw zang, gitaarspel, gedichten, musicaltalent, drumsolo of dans.

Wilt u ook op de planken staan en zeker zijn van een plekje als singer-songwriter, danser, goochelaar, rapper, toneelspeler, cabaretier, presentator, poetry slammer of entertainer? Geef u dan op via [email protected] voor het Open Podium op 11 september en het podium is helemaal van u. U kunt solo optreden, maar ook met een groep of met uw vereniging. Heeft u een iets langere voorbereidingstijd nodig of wilt u een speciale voorstelling ontwikkelen, dan kunt u zich ook al opgeven voor één van de aankomende Open Podia op 9 oktober of 13 november 2016.

Natuurlijk is publiek van harte van harte welkom, want een performer kán niet zonder. Wees erbij en maak kennis met de grote talenten van inwoners uit de regio op het toneel bij De Domijnen.

Entree en deelname zijn gratis.

Cookieinstellingen