Maasland Kozakkenkoor zoekt versterking

Foto: Maasland Kozakkenkoor

Ook bij het Maasland Kozakkenkoor slaat het spook van de vergrijzing toe. Daarom zoekt het koor naarstig nieuwe zangers en dan met name bassen en (tweede) tenoren.

Wie denkt over een redelijke zangstem te beschikken en wordt geraakt door de muziek die het koor ten gehore brengt is van harte welkom om eens vrijblijvend te gaan luisteren op de wekelijkse repetitieavond. Deze vindt plaats op de woensdagavonden van 21:00 tot 22:30 uur in Gemeenschapshuis Oos Hoes in Grevenbicht.

“In een ongedwongen sfeer leert u onder leiding van de zeer bekwame dirigent Bert Ramakers niet alleen uw zangstem te gebruiken, maar zult u ook genieten van deze bijzondere muziekcultuur,” zo laat het koor weten. “Een muzikale vooropleiding is niet vereist, doch het zou wel ideaal zijn als men reeds ervaring heeft als zanger in een koor.”

Het Maasland Kozakkenkoor bestaat al 38 jaar uit zangers die gedreven zijn door spontaniteit, loyaliteit en die letterlijk ‘zin in het zingen’ hebben. In 2018 hoopt het koor haar 40-jarig bestaan te vieren.

Geïnteresseerden kunnen ook contact opnemen met secretaris Piet Ramakers, die u alle ins- en outs van het koor kan vertellen. Hij is telefonisch te bereiken via 046 4511866 of via een e-mail aan [email protected].

Cookieinstellingen