MKB Financieringspoort opent deuren voor ondernemers

Foto: CC0 via Pixabay

Hoe komt u als ondernemer aan financiering voor uw groeiplannen? Hoe stelt u een goede business case op? En welk soort financiering past het best bij uw bedrijf?

Limburgse ondernemers die willen investeren in groei kunnen terecht bij MKB Financieringspoort Limburg. Dit programma helpt hen op weg met actuele informatie en waardevolle ondersteuning.

Een ondernemer die eerder deelnam is Hans Loenen, van Helotech uit Venray: “Wij maken fijn plaatwerk van aluminium, RVS of staal. Dat is altijd maatwerk: kleine series of één stuk. Ons bedrijf groeit hard en ons gehuurde bedrijfspand is nu te krap geworden. Liefst hadden we gisteren al een eigen pand, maar daar is financiering voor nodig. De bank vraagt een uitgebreide financiële onderbouwing van het bedrijfsplan. Met de voucherregeling van MKB Financieringspoort Limburg hebben we een financieel adviseur ingeschakeld en met die hulp kunnen we precies leveren waar de bank om vraagt. En waardoor wij straks naar een bedrijfspand kunnen dat voldoet aan onze wensen. Zo kunnen wij het beste uit onze mensen en machines halen.“

Investeren in groei

Met MKB Financieringspoort Limburg willen LIOF en Kamer van Koophandel Limburgse mkb’ers helpen met het vinden van financiering. Het programma wordt medegefinancierd door de Provincie Limburg. Het doel is om groeiplannen van ondernemers te helpen waarmaken en daarmee de Limburgse concurrentiepositie en economie te versterken.

In oktober zijn er voorlichtingsbijeenkomsten over financiering.
Kijk op www.mkbfinancieringspoortlimburg.nl.

Meer weten?

MKB Financieringspoort biedt naast de voucherregeling ook onder meer workshops en 1-op-1 advies. In oktober zijn er voorlichtingsbijeenkomsten die ondernemers kosteloos kunnen bijwonen. Kijk voor meer informatie op www.mkbfinancieringspoortlimburg.nl. U kunt ook reageren of vragen stellen via e-mail: [email protected].

Cookieinstellingen