The DriveXperience is er weer

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Jonger dan 25 jaar en korter dan 3 jaar je rijbewijs? Meld je dan aan voor gratis deelname aan The DriveXperience praktijkdag op zaterdag 8 en zondag 9 oktober in Sittard-Geleen.

Doel van de dag is leren en vooral ook ervaring opdoen, bijvoorbeeld door op een glad wegdek bij verschillende snelheden een noodstop te maken. Of door samen met andere deelnemers en een coach een rit te maken en te leren van elkaars rijstijl en verbeterpunten.

Tijdens de dag is er ook ruimschoots gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en met elkaar te discussiëren over onderwerpen als het gebruik van alcohol en drugs in het verkeer. Alles bij elkaar een veelzijdig dagprogramma met bruikbare tips en trucs om nog lang en veilig auto te rijden.

The DriveXperience is bedoeld voor jongeren tot en met 24 jaar die maximaal drie jaar in het bezit zijn van een autorijbewijs. Tijdens deze gratis praktijkdag ervaar je als jonge automobilist zelf, achter het stuur, hoe goed je bent en welke verbeterpunten je nog kunt bereiken in het verkeer. The DriveXperience is een initiatief van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg (ROVL) en wordt op zaterdag 8 en zondag 9 oktober samen met de gemeenten Sittard-Geleen, Stein, Beek en Schinnen georganiseerd.

Uitnodiging gehad? Meld je dan aan!

Jongeren die in aanmerking komen voor deelname hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Heb jij een uitnodiging ontvangen, maar heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan alsnog! Ook vrienden, klasgenoten, collega’s en kennissen tot 24 jaar en met maximaal 3 jaar een rijbewijs mogen meedoen. Er kunnen maximaal 48 deelnemers meedoen, dus wacht niet meer te lang met inschrijven.

Na afloop ben je niet alleen een superleuke en spannende ervaring rijker, maar ontvang je ook nog een certificaat van deelname. Het ROVL zorgt voor een gratis lunch en stelt auto’s beschikbaar, je hoeft dus niet in het bezit te zijn van een eigen auto.

Kijk voor meer informatie over de verschillende programmaonderdelen en deelname op www.thedrivexperience.nl. Na aanmelding krijg je alle info per e-mail toegestuurd.

Cookieinstellingen