Coffee Mundo wint nationale AD koffietest

Koen en Georgette, Coffee Mundo - The Library
Koen en Georgette, Coffee Mundo - The Library
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Amper twee maanden open en nu al een daverend succes. Coffee Mundo – The Library serveert volgens het testpanel van de AD koffietest de beste en lekkerste koffie van het land.

Vandaag om 11:00 uur wordt bij Coffee Mundo – The Library – in Ligne de uitslag bekend gemaakt. Ook de nummers twee en drie van het land zijn daarbij aanwezig.

Twee jaar geleden haalde de andere zaak van Coffee Mundo – op de Markt, tegenover het voormalige pandvan V&D, al eens een zevende plek. Vorig jaar ontbrak Coffee Mundo in de notering, simpelweg omdat men niet wist dat het AD testpanel voor een volgende test kon worden uitgenodigd.

“Een paar weken geleden kwamen drie mensen de zaak op plein Ligne binnen, die vier verschillende koffies bestelden. Een vierde proever voegde zich er iets later bij. Toen ik het notitieblok en de thermometer tevoorschijn zag komen wist ik genoeg: dat moesten de mensen van het AD koffietestpanel zijn. Ze waren erg enthousiast over de kwaliteit van onze koffie”, laten Koen van Beek en zijn partner en inmiddels kersverse echtgenote Georgette van Geleijnen trots weten.

“Later zijn er nog twee andere testpanels op bezoek geweest voor nieuwe proeverijen en ook die verliepen uitstekend. Alleen bij de top vijf en bij de laagst geklasseerde vijf zaken komen ze een derde keer terug. Ze bezoeken je dan op afwijkende tijden en met een ander team om zeker te zijn van de constantheid van de geboden kwaliteit.”

En die was alle drie de keren dus top!

Cookieinstellingen