Neva Ensemble uit Sint Petersburg treedt op in het Podiumkerkje

Foto: Neva Ensemble

Het bij velen reeds bekende Neva Ensemble uit Sint Petersburg geeft op 11 december 2016 een concert in het Podiumkerkje.

Het Neva Ensemble geeft al 24 jaar lang in de periode december/januari vele concerten in heel Nederland, en doet dit jaar ook Grevenbicht aan! Het koor bestaat uit twee zangeressen, drie zangers en een pianiste. Op het programma staan een paar liederen van Slavisch-Byzantijnse kerkmuziek, kerstliederen, gevolgd door Russische volksmuziek, over lief en leed van het uitgestrekte platteland. Het concert wordt afgesloten met aria’s, duetten, romances en trio’s van beroemde (Russische) componisten. Een prachtig programma voor iedereen!

Het Neva Ensemble staat bekend om de zuivere vocale prestaties. De zangers en zangeressen krijgen veel waardering voor hun op geheel eigen wijze gezongen Russische liederen. Dit blijkt niet alleen uit het feit dat zij in Nederland vele trouwe toehoorders hebben, maar ook uit de aandacht in de media. Op zowel radio als televisie is door de jaren heen diverse malen aandacht aan het Ensemble besteed, en een bekend ochtendblad noemde deze topsolisten eens ‘de muzikale tovenaars uit Rusland’. Meer informatie over het koor is te vinden op www.neva-ensemble.nardo.ru.

Reserveer uw entreekaartjes telefonisch via 046-4852242 of  via [email protected]. Een entreekaartje kost € 15. Vrienden van het Kerkje betalen slechts € 12.

Meer informatie over de maandelijkse concerten in het Podiumkerkje is te vinden op www.podiumkerkje.nl of www.facebook.com/podiumkerkje.

Concert Neva Ensemble in Podiumkerkjes Grevenbicht
Datum 11 december 2016
Aanvang 15.00 uur
Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht

Cookieinstellingen