Het Limburgs Kerstcircus presenteert: Cirque du Toon

Foto: Limburgs Kerstcircus

Het Limburgs Kerstcircus eert Toon Hermans middels de unieke circusvoorstelling Cirque du Toon in een warme circuskathedraal in Sittard-Geleen.

Een circusvoorstelling in een warme Carrésfeer vol humor, betoveringen en spektakel. De show vol verrassingen verenigt de crème de la crème van de internationale circuswereld, variété en theater met de doldwaze humor, kolder en muziek van Toon Hermans.

Cirque du ToonToon voelde zich diep van binnen een ware circusartiest, een clown en haalde veel inspiratie voor zijn Onemanshows uit het tijdloze en klassieke amusement van het circus. Nu, tijdens het honderdste geboortejaar van Toon, brengt het circus een ode aan Toon. Cirque du Toon is een circusvoorstelling vol puur vermaak doorspekt met de humor en de poëzie van Toon. Unieke acts met verrassend weinig middelen (want soms heb je genoeg aan een hoepel of in Toon’s geval een stoel of een gordijn) worden afgewisseld met moderne spektakelstukken vol passie en hoempapa en kleine acts met een lach en een traan. Stuk voor stuk brengen de acts in een wervelende familie voorstelling een eerbetoon aan alle facetten van de bijzondere mens Toon Hermans.

Laat je bij Cirque du Toon meevoeren in een tijdloze betovering van verrassend ‘oer’theater. Want ook al is het buiten koud, in de grote speeltent zullen de internationale artiesten de tent met hun kunsten verwarmen. Ook al is het leven in onbalans en de wereld in wrevel, dit circus maakt de verwondering weer in je wakker. Kruip dicht op de piste, ontdek de ziel van het circus en voel de positieve levensenergie van Toon.

Cirque du Toon bezorgt het hele gezin een magische Kerst!

De magische circusvoorstelling Cirque du Toon gaat 22 december 2016 in première en is tot en met 7 januari 2017 te zien in de grote circustent op de Schootsvelden in Sittard, gelegen aan de Haspelsestraat.

Kaarten zijn te koop op www.toonthuis.nl of www.limburgskerstcircus.nl

Cookieinstellingen