Lindenheuvelse Revue ‘Springlevend’

Foto: Revue Lindenheuvel

Na het vertrek van enkele schrijvers binnen het Lindenheuvelse revuegezelschap leek het er even op dat de geöliede revuemachine er na 30 jaar revuetraditie in Lindenheuvel de brui aan had gegeven.

Niets is echter minder waar, want er zijn nog altijd volop enthousiaste mensen binnen de gemeenschap van Lindenheuvel die de tweejaarlijkse Lèntjheuvelse revuuj een warm hart toedragen.

Nieuwe creatievelingen staan te popelen om in maart en april 2017 de 16e editie van de Lèntjheuvelse revuuj op de planken te mogen brengen. Zoals van oudsher voert ook deze editie de humor de boventoon in deze revue. Verder zijn er zelfs enkele bijzondere technisch hoogstandjes doorgevoerd in het decor. Dus ook die 16e editie moet kunnen slagen!

Voor het zo ver is moet er natuurlijk nog een hoop werk worden verzet en gerepeteerd, maar nu al blijkt dat de Lèntjheuvelse revuuj nog altijd springlevend is.

De uitvoeringen vinden natuurlijk weer plaats in het vertrouwde Volkshoes aan de rande van de Bloemenmarkt in Geleen-Lindenheuvel. De revue wordt op de volgende zes data uitgevoerd: 31 maart (première) en op 1-2-7-8-9 april 2017.

De voorverkoop voor de revue wordt op maandag 23 januari 2017 van 19:00 uur tot 20:30 uur gehouden in ’t Volkshoes. Wees er snel bij, want de kaarten zijn naar verwachting ook dit jaar weer in sneltreinvaart uitverkocht!

revue-2

Reacties