Verlate nieuwjaarsduik bij Anytime Fitness in Sittard

Wie de jaarlijkse nieuwjaarsduik in Scheveningen had gemist of wie daar op een andere plek in het land vanwege een laag ijs op een plas van af moest zien kon maandagavond terecht bij Anytime Fitness aan de Stockholmstraat in Sittard.

De sportschool had op haar parkeerterrein voor deze gelegenheid namelijk een waterglijbaan ‘met afsluitende plons’ opgesteld. Daar namen de sporters en andere helden alsnog hun nieuwjaarsduik om vervolgens snel onder de warme douche te duiken.

Nu de feestdagen er weer opzitten wordt het tijd om alle goede voornemens in de praktijk te gaan brengen. Allereerst moeten de tijdens de feestdagen vergaarde extra kilo’s er zo snel mogelijk weer van af en verder wordt het nu toch echt wel eens tijd om wat meer en regelmatiger te bewegen.

Sportscholen als Anytime Fitness bieden hun leden tal van mogelijkheden om op elk gewenst niveau te sporten. Er is professionele begeleiding en je krijgt er behalve een betere conditie en een fitter lichaam een hoop voldoening voor terug. Bovendien worden er bij Anytime Fitness voor iedereen die daar behoefte aan heeft ook de nodige gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De nieuwjaarsduik was daar een voorbeeld van.

nieuwjaarsduik
De helden van Anytime Fitness

 

Cookieinstellingen