Gala Prinsenbal Sittard duikt onder water

Partyband Flat Out
Partyband Flat Out
Foto: Partyband Flat Out

Het Gala Prinsenbal, dat de Sittardse Auw Prinse jaarlijks organiseren ter ere van de nieuwe stadsprins van Sittard – dit jaar is dat Bart II – is een begrip in de regio.

Het bal mag gerust tradtioneel vernieuwend worden genoemd. Traditioneel in die zin dat het jaarlijks terugkeert en steevast een geweldig feest is, waar de gasten voor een all-in prijs verzekerd zijn van goed eten en drinken en spetterende live muziek en in een uitstekende ambiance een top-avond beleven. Vernieuwend, omdat het bal jaarlijks een wisselend thema heeft. De afgelopen jaren waren dat bijvoorbeeld ‘Veer verhoeze’, ‘Riddesj en jónkvrouwe’, ‘Amsterdam’ en ‘Bal Humoristique’.

Dit jaar is het thema ‘Ónger water’ – ‘onder water’.

Facebookactie: win een gratis entreekaart

Waarom water? “We drinken het, we wassen en koken ermee, we zwemmen en vissen erin, we varen erop. Water: we bestaan zelf voor het grootste deel uit water. Het is de bron van het leven. Misschien dat daarom de Franse woorden voor moeder en zee hetzelfde klinken? Zonder water géén leven! Zonder water géén feest. En feest, dat moet gevierd worden!”, zo valt te lezen op de uitnodigingskaart voor het bal.

Big Band Time Out

Qua dansbare muziek wordt het ook dit jaar weer top, zo laten de Auw Prinse Zitterd weten. “Op het toneel van de grote zaal speelt de feestband Flat Out en in de hal Big Band Time Out. In de Charles Eyckzaal op de eerste etage zorgt het Draagbaar Radio Orkest voor muzikaal vermaak. Tussen de sets van Time Out en Flat Out door zorgen DJacky en DJ Guido ervoor dat u gewoon kunt blijven doordansen.”

Het Draagbaar Radio Orkest

Ofschoon het thema Ónger Water is wordt u tóch geacht in galakleding te verschijnen: smoking voor de heren en cocktail- of avondjurk voor de dames.

Entreekaarten kosten net als afgelopen jaar 85 euro per stuk all-in. Entree vanaf 18 jaar.

Het ‘Ónger Water Galabal’ wordt gehouden op zaterdag 11 februari in schouwburg De Domijnen, Monseigneur Claessensstraat 2 in Sittard.

Kaartverkoop

Kaarten zijn zowel online als op de volgende voorverkoopadressen verkrijgbaar:

  • Brasserie Eigenwijs – Molenbeekstraat 6-10, Sittard – Tel. 046-451 3427
    open: ma 11-18; di-wo 10-18; do 09-21; vr-za 10-20; zo 11-20
  • Marottewinkel – Brandstraat 11-15, Sittard – Tel. 046-451 63 33
    (bij Van Neer Eyckeler) open: do 10-14; za 10-17; koopzondag 12-17
  • Stadsschouwburg Sittard – Mgr. Claessensstraat 2, Sittard
    Tel. 046-452 44 00 – open: di-vr 12-17
  • Tankstation Beursgens – Dr. Nolenslaan 67, Sittard
    Tel. 046-451 6371 – open: ma-vr 07-21; za 08-21; zo 09-21

Of bestel uw kaarten online op www.galabal.nl of via www.dedomijnen.nl.

Kijk voor actuele informatie op de Facebookpagina van het Gala Prinsenbal.

Facebook-actie

Wie snel is kan nog meedoen aan een Facebookactie van het Gala Prinsenbal. Wanneer de Facebookpagina van het Gala Prinsenbal voor 7 februari 1111 pagina-likes binnen heeft geven de Auw Prinse twee vrijkaarten weg voor het bal. De teller stond bij het plaatsen van dit bericht op 1094.

 

Cookieinstellingen