LKZH-winnaar Nuchter Vertroch maakt logo LKZH 2017 bekend

Foto: Nuchter Vertroch

Limburgs kampioen Zaate Hermenie Nuchter Vertroch presenteerde afgelopen dinsdag tijdens het dagelijkse programma VastelaovendGaste van L1 met trots het logo voor het LKZH 2017.

Op 26 november 2016 won Zaate Hermenie Nuchter Vertroch het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes (LKZH) in Heythuysen. Door die prestatie mag Nuchter Vertroch het evenement dit jaar organiseren in haar thuisbasis Grevenbicht.

Voor een club vol jeugdige muzikanten, die aan alle kanten spat van energie, komt er heel wat op ze af. De eerste stappen naar een prachtig feestjaar zijn gezet: Nuchter Vertroch onthulde het logo van het LKZH 2017 samen met Jolien Linssen en Frans Pollux tijdens het dagelijkse programma VastelaovendGaste in de studio van L1.

Het logo, bestaande uit de prominente sousafoonspeler met in de achtergrond het wapen van kerkdorp Grevenbicht en de Grevenbichtse troubadour Chel Savelkoul (bekend van ‘Heur ich de Maas weer roesje’), die standvastig een oogje in het zeil houdt, zet de toon voor een fantastisch feest op 25 en 26 november in Grevenbicht.

Om niets te missen rondom de organisatie van het LKZH 2017 en het laatste nieuws volgt u de Facebookpagina @LKZH2017.

Nuchter Vertroch
Logo LKZH2017
Cookieinstellingen