Lindenheuvelse revue raast door met frisse wind

Foto: Kevin Noblesse

De Lindenheuvelse revue beleefde afgelopen weekend na een succesvolle première nog twee voorstellingen. En ook komend weekend staat de Lèntjheuvelse Revuuj weer drie dagen op de planken in ’t Volkshoes.

Het Lindenheuvelse revuegezelschap viert dit jaar haar 30-jarig jubileum en gaat gewoon met een frisse wind verder. Desy Mercks en Willy Penders tekenden deze 16e editie – de revue wordt om de twee jaar opgevoerd – voor de sketches en liedjes die door meer dan 100 vrijwilligers voor het voetlicht worden gebracht.

Spelers, dansers, schilders, grimeuses, kappers, mensen van licht en geluid, dames van de kledinggroep, Huub Lemmens en zijn orkest: alles en iedereen is paraat voor nog drie avonden amateurvermaak, gegarandeerd goed voor een een gulle lach!

De voorstelling van zaterdag 8 april is uitverkocht, maar voor die van vrijdag 7 en zondag 9 april zijn nog enkele kaarten te koop, te bestellen via 0651396114. De voorstellingen van vrijdag en zaterdag beginnen om 19:30 uur, die van zondag om 18:00 uur.

» kijk voor meer informatie op www.revuelindenheuvel.eu

Reacties