Zwaargewonden bij ongeluk in Heinsberg

Foto: CC0 Public Domain via Pixabay

Bij een ernstig ongeluk op de kruising van de Karl-Arnoldstraße met de Börsigstraße in Heinsberg zijn zaterdagmiddag drie Nederlanders en vijf Duitsers gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 15:10 uur, toen een 21-jarige Sittardenaar met zijn auto linksaf de Börsigstraße in wilde slaan, maar daarbij een tegemoetkomende auto over het hoofd zag.

Door de klap raakten zijn twee passagiers, een 60-jarige man en een 59-jarige vrouw, zwaargewond. Een van hen raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. De twee zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Vijf van de zeven inzittenden van de tegemoetkomende auto, die werd bestuurd door een 22-jarige man uit Heinsberg, raakten lichtgewond en werden ter plekke door ambulancepersoneel behandeld.

Beide auto’s raakten bij de aanrijding zwaar beschadigd. De politie heeft de kruising waar het ongeluk gebeurde tot 17:00 uur afgezet voor onderzoek.

Om meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht vraagt de politie van Heinsberg getuigen om zich te melden via 0049 2452 9200.

Cookieinstellingen