Oktoberfeest: Simme Saame en Rimpelpop méér dan geslaagd

Op de maandagmiddag van het Oktoberfeest in Sittard is het Brand Weizenpaviljoen traditioneel het terrein van alles en iedereen van 60 jaar en ouder.

Want met Rimpelpop biedt de organisatie van een van de populairste feesten van Nederland al jaren lang een muzikaal programma dat de oudere inwoners van Sittard-Geleen en omstreken enorm aanspreekt. En op de warmste 16 oktober sinds het KNMI in 1901 met metingen begon was dat niet anders.

Same Sjpas, Claudia Ansel, Don Kiesjot, Erwin, Karel Verspaget, Legata’s Lederhosen Power en Beppie Kraft, allemaal artiesten uit de regio, brachten het publiek in vervoering. De finale in het Brand Weizen was voor Beppie Kraft. De diva uit Maastricht kreeg alle handjes de lucht in en het feestpaviljoen schudde op zijn grondvesten. “Wat een feest!”, zo vond ook Beppie.

Wat minder massaal, maar daarom beslist niet minder gezellig, ging men los in het Boels Rentalpaviljoen. Tijdens Simme Saame vierden mensen met een beperking daar met enorm veel overgave het Oktoberfeest mee. De polonaises waren talrijk en er werd met volle teugen genoten. Je zag er alleen maar blije gezichten! Er traden dezelfde artiesten op als in het Brand Weizen, met uitzondering van Same Sjpas.

Dat Rimpelpop en Simme Saame daverende feesten zijn weten ook de artiesten enorm te waarderen: ze treden er allemaal met buitengewoon veel plezier en voldoening op.

Cookieinstellingen