16e editie Open Podium in Schouwburg De Domijnen

Beth Palm
Beth Palm
Foto: © AdLo 2017

Aanstaande zondag 12 november vindt de zestiende en laatste editie plaats van het Open Podium 2017 in Schouwburg De Domijnen.

Plaatselijk talent en ook talent van ver buiten Sittard-Geleen zal het podium betreden en zorgen voor een afwisselende voorstelling met zang, dans, cabaret, poëzie en instrumentale muziek.

Deze editie verrast u door zang van Vocalschool Stars, Girls en Kids, solozang van Joy, Beth Palm en Tessa Ravestein, romantische accordeonklanken van Jacques Spruit, cabaret van Servaes Schrauwen en poëzie van Ids Kusters. Een afwisselende avond in de kleine zaal van Schouwburg De Domijnen. De voorstelling start om 19:00 uur en de entree is gratis.

Vanaf de start van het Open Podium in april 2015 hebben reeds meer dan 90 acts het podium betreden. Het einde hiervan lijkt nog lang niet in zicht aangezien onbekend talent zich blijft aanmelden bij De Domijnen. Ook in 2018 gaat Schouwburg De Domijnen de presentatie van onbekend talent voortzetten. Na een winterpauze start Schouwburg De Domijnen in 2018 weer met een nieuwe reeks van zes Open Podia waarvan de eerste op zondag 11 maart.

Cookieinstellingen