48-uurs Hackathon in Heerlen

Foto: Brightlands Smart Services Campus

Om 20:00 uur start vrijdagavond op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen de Hackathon ‘Hack4SmartServices’.

Ruim 85 (inter)nationale experts, young professionals en studenten van onder meer Zuyd Hogeschool, Universiteit Maastricht, Open Universiteit, Arcus College, ROC Leeuwenborgh, Universiteit Hasselt, Universiteit van Antwerpen en de RWTH Aachen nemen eraan deel. Zij gaan de uitdaging aan binnen 48 uur een oplossing te vinden voor uitdagingen op het gebied van mobiliteit als een (slimme) dienst. Provincie Limburg, Trendsportal, Centraal Bureau voor de Statistiek en Q-Park zijn als track sponsor verbonden aan de verschillende uitdagingen.

De hackers verblijven het gehele weekend op de campus waar ze slapen in tenten.

De Hackathon is een initiatief van Provincie Limburg en de Brightlands Smart Services Campus (mede in het kader van Techruption) in samenwerking met BeMyApp. De deelnemers worden in hun uitdagingen bijgestaan door experts van o.a. Accenture, Conclusion en de track sponsors.

De grote finale van de hackathon vindt plaats op zondag 26 november in het Forum van de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. De pitches van de hackers vinden plaats tussen 15:30 en 17:30 uur. Om 18:00 uur maakt de jury de winnaars bekend.

Cookieinstellingen