Fantastisch Familieweekend op 6 en 7 januari 2018

Foto: Het Laagland

Het Laagland organiseert op 6 en 7 januari het Fantastisch Familieweekend in Schouwburg De Domijnen in Sittard.

Op zaterdag 6 januari kun je bij Zapp Theaterprijswinnaar Joris & de Drankentemmers (8+) je eigen draken komen temmen. Op zondag 7 januari beleven alle kleine cowboys en grote bandieten een wilde western van Hollandse bodem tijdens sterrenverzamelaar De Kleine Cowboy (4+). De voorstellingen worden aangevuld met stoere, gratis theaterworkshops vooraf en achteraf.

Succesvoorstellingen van Het Laagland met speciale extra’s

Op zaterdag 6 januari maken Joris & de Drankentemmers (8+) Sittard onveilig. De vurige muziektheatervoorstelling werd dit jaar bekroond met de Zapp Theaterprijs voor ‘beste jeugdvoorstelling van Nederland’. Voorafgaand aan de voorstelling kun je deelnemen aan theaterworkshop Het Drakenlaboratorium onder leiding van Professor Dr. Aak. Na afloop kun je met twee acteurs uit de voorstelling muziek maken in de foyer.

Op zondag 7 januari reis je af naar het wilde westen met De Kleine Cowboy (4+). Deze western van Hollandse bodem gaat over klein zijn in een grote wereld. Een avontuur vol stoere cowboys en zingende cactussen, compleet met zanderige soundtrack en live geluidseffecten. Vooraf kunnen kinderen deelnemen aan de verrassende theaterworkshop ‘Het Wilde Westen’. Na afloop is er een muzikale workshop met twee acteurs.

Wil jij 2018 fantastisch beginnen, kijk dan op www.hetlaagland.nl.

Reacties