Kènjerzitting De Marotte in Poppodium Volt

Foto: © Arjan Krijntjes, Sittard

Op woensdagmiddag 31 januari organiseert stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd de jaarlijkse ‘kènjerzitting’.

Deze gezellige spring- en hosmiddag voor de jongste jeugd uit de Marottestad vindt plaats in Poppodium Volt aan de Odasingel. Het programma begint om 14:33 uur en vanaf 14:00 uur gaan de entreedeuren open.

De Marotte roept kinderen en hun ouders op verkleed naar de zitting te komen. Voor de mooist verklede kinderen heeft stadsprins León I een verrassing in petto. Elk kind krijgt in elk geval wat lekkers van de organisatie en een glaasje ranja. Stadsprins León I krijgt tijdens deze middag muzikale ondersteuning van de in heel Limburg bekende zanger Fabrizio en de Sittardse finalisten van het Kènjer Vastelaovesleedjeskonkoers (KVL). Basisschool Overhoven zal het ‘kènjerleidje’ van de Marotte Konfetti ten gehore brengen. De openbare basisschool De Sjtadssjool zal de zitting met hun winnende KVL-liedje Top vastelaovend opluisteren.

Naast muziek zijn er ook verschillende spelletjes voor de jongste jeugd en zal clown Pipo Pé de kinderen meenemen in zijn clowneske grappen en grollen.

Kaarten voor deze zitting zijn voor € 3,50 te koop bij de Marottewinkel of aan de dagkassa. Ben wel op tijd want in 2017 was de carnavaleske middag volledig uitverkocht.

Cookieinstellingen