Brei- en haakcafé in Leeswinkel Echt

Foto: Pxhere

Breien en haken is in! De laatste jaren breien en haken weer veel mensen en komen er steeds meer winkels met materialen.

Het bevordert de creativiteit en het is natuurlijk gezellig om het samen te doen. Daarom start donderdag 29 maart, elke laatste donderdag van de maand, tussen 14:00 en 16:00 uur, onder professionele begeleiding, een brei- en haakcafé in de leeswinkel in Echt.

Het mooie van breien en haken is niet alleen het uiteindelijke resultaat, maar de weg ernaartoe. Het bedenken van wat je wilt gaan maken, het uitzoeken van mooie garens en natuurlijk het breien en haken zelf. Het brei- en haakcafé is er om gezellig samen te werken, om patronen uit te wisselen en om elkaar te helpen.

Het brei- en haakcafé is maandelijks op iedere laatste donderdag van de maand tussen 14:00-16:00 uur in de leeswinkel in Echt. Je hoeft niet de hele middag te blijven, maar mag ook binnenlopen voor alleen een vraag. De workshop wordt geleid door Rielle Konings. Vooraf aanmelden bij de balie van de Leeswinkel in Echt is wel noodzakelijk omdat de groep niet groter dan 10 personen kan zijn.

Naast lezen organiseert de Leeswinkel in Echt als centraal ontmoetingspunt meer van dit soort bijeenkomsten. Lezen is belangrijk maar de creatieve ontwikkeling van mensen is een van de speerpunten van De Domijnen. Uiteraard zijn er voor de bibliotheekabonnees ook een aantal mooie boeken over breien en haken die klaar staan, zoals 150 brei- en haakfiguren of 200 Fair Isle breipatronen of Amigurumi breien. Kortom keuze genoeg om het komende voorjaar mooie haaksels en breisels te maken.

Cookieinstellingen