GrooveGarden werkt samen met Forta4U Event Support

Foto: GrooveGarden

Op 26 en 27 mei vindt op het voormalige CIOS-terrein aan de Sportcentrumlaan in Sittard de volgende editie plaats van Groove Garden, het leukste dancefestival van het jaar.

Om het terrein weer om te toveren tot een waar festivalparadijs werkt Groove Garden samen met Forta4U Event Support.

Forta4U

Forta4U is een organisatie die is gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Er wordt begeleiding aangeboden bij het vinden van een passende werkplek en er wordt coaching aangeboden op de werkplek zelf. Om optimale begeleiding te kunnen bieden werken de coaches mee op de werkvloer, met als doel baanbehoud en verzelfstandiging.

Wie onder WIA of Wajong valt of staat geregistreerd in het doelgroepenregister is bij Forta4U aan het goede adres voor het vinden van een baan.

Groove Garden werkt samen met Forta4U Event Support

Wie door een ziekte, handicap of gedragsproblematiek onder Wia of Wajong valt heeft een minder goede kans op de arbeidsmarkt. Hij of zij is daarmee niet per definitie geheel arbeidsongeschikt, maar kan vaak prima taken uitvoeren en meewerken. Vooral aan opdrachten waarbij er voornamelijk met de handen moet worden gewerkt kunnen zij een grote bijdrage leveren.

Zo heeft Forta4u elk seizoen een groep jongeren die starten bij ‘Event Support’. Groove Garden biedt deze (jong)gehandicapten dan ook graag werk aan en geeft hen de mogelijkheid om mee te werken aan het opzetten van het festival.

Cookieinstellingen