Paashazen op Tweede Paasdag in Kasteelpark Born

Pasen is de tijd van eieren en jonge dieren. De zwarte zwanen hebben al kuikens en bij de geitjes, moeflons en ouessantjes zijn de eerste lammetjes geboren.

Al wandelend door het park kun je genieten van de ontluikende natuur. Volop voorjaar in Kasteelpark Born, een gezellig Limburgs Dierenpark.

Pasen

Op Paasmaandag 2 april komen de paashazen weer eieren uitdelen in het Kasteelpark. Vanaf 12:00 uur lopen ze regelmatig een rondje door het park met hun mandjes met gekleurde eieren. Met plezier delen ze deze feestelijke eieren uit aan de bezoekers (zolang de voorraad strekt) en gaan ook graag met de kinderen op de foto.
Bij de knutseltafel kun je een mooie paasversiering maken. Ook is er een schminkster aanwezig. Neem een kijkje bij de eierverzameling: van kleine zebravinkeitjes tot grote nandoe-eieren. Weet jij welke vogel welk ei heeft gelegd? En welke kleur heeft het ei van een kip?

Nieuwe speeltuin

Midden in het park ligt de grote speeltuin ’t Aepke. De speeltuin ligt naast het terras, zodat de ouders lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen ravotten op de speeltoestellen, een zandkasteel bouwen of springen op de grote airtrampoline!

Openingstijden

Het Kasteelpark is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De entree is € 6,00 voor kinderen en € 7,50 voor volwassenen.

Jaarkaart

Een bezoek aan Kasteelpark Born is genieten voor jong en oud: kijken naar de dieren, wandelen onder de oude bomen, geiten aaien op de kinderboerderij, lekker ravotten op de speeltoestellen of een kopje koffie drinken op het terras. Met een jaarkaart kunt u regelmatig genieten van dit mooie park. Jaarkaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Kinderen betalen € 18,00 en volwassenen € 25,00.

Meer informatie over het park vindt u op www.kasteelparkborn.nl en op Twitter en Facebook.

Cookieinstellingen