MP Fissa: zonder ouders is jongerenfestival pas écht Flex

Foto: MP Feesten

Wat is er mooier dan een festival speciaal voor jongeren? Juist, een jongerenfestival zonder ouders en pottenkijkers!

MP Fissa beleeft op vrijdagavond 8 juni haar tweede editie en heeft er op alle fronten werk van gemaakt. Met de ondersteuning van BURO Pinkpop wordt niets aan het toeval overgelaten; een strakke programmering met actuele topacts zoals van niemand minder dan Ronnie Flex, die onlangs met energieke optredens alle bevrijdingsfestivals bedwong en op het grote Pinkpop zal staan. Daarnaast maken Josylvio en ANBU Gang hun opwachting, evenals aanstormde talenten als Yung Gweilo, DJ AK, Muta Gang en T12. Het festival is alleen toegankelijk voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar.

MP Fissa wordt met ondersteuning van de Gemeente Sittard-Geleen georganiseerd door de MP Feesten. Na de succesvolle eerste editie in 2017 zijn de doelstellingen van dit jongerenfeest nog verder aangescherpt. “Zonder ouders is een jongerenfestival pas écht Flex” aldus een glunderende Frank van Nunen, één van de organisatoren. Ouders behoren niet tot de leeftijdscategorie en komen dan ook niet binnen en voor alcohol kun je tijdens dit festival niet terecht aan de bar. “Geen ouders en geen alcohol dus.”

Alle elementen van dit festival zijn erop gericht dat alle jongeren in Limburg een veilig en geweldig feest kunnen beleven met hun leeftijdgenoten. Aan het feest is een speciaal chill out terras toegevoegd, waar je op adem kunt komen en languit kunt genieten van ijs en andere lekkernijen. En in de tent staat een licht- en lasershow klaar waar je U tegen zegt, net als een line-up dat menig jongerenhart sneller zal laten kloppen.

Cookieinstellingen