Limburgse LEO Rally haalt €3875 op voor Stichting Wensambulance Limburg

Foto: © LEO Club Sittard-Geleen

LEO club Sittard-Geleen organiseerde voor het vijfde opeenvolgende jaar en opnieuw met veel succes de LEO Rally.

Met dank aan de deelnemers en de sponsoren werd afgelopen zaterdag 9 juni een totaalbedrag van €3875 opgehaald dat geheel ten goede komt aan Stichting Wensambulance Limburg.

Het startschot van de jubileumrally werd gegeven in Klein Zwitserland in Slenaken. Daar werden de deelnemers verwend met een alcoholvrije cocktail en heerlijke hapjes. De combinatie van enthousiaste deelnemers, gulle sponsoren, een prachtige route door het Limburgse Heuvelland en zalig zonnig weer droegen bij aan deze geslaagde editie. Kasteel Limbricht zorgde uiteindelijk voor een stijlvolle afsluiting van een feestelijke dag middels hun gastvrijheid, heerlijke BBQ en sfeervolle aankleding. DJ Patriek bracht de menigte in de feeststemming, passend bij deze lustrumeditie!

Stichting Wensambulance Limburg vervult wensritten voor volwassenen en kinderen die ernstig ziek, bedlegerig of terminaal zijn. De Stichting helpt om wensen in vervulling te laten gaan zodat deze mensen kunnen genieten en even hun zorgen kunnen vergeten. Voor de LEO club een goede reden om de totale opbrengst ten goede van deze stichting te laten komen. De afgelopen jaren heeft LEO club Sittard-Geleen in totaal meer dan €15.000 gedoneerd aan diverse goede doelen, zoals een bijdrage aan de restauratiekosten van ’t Verschueren Pijporgel uit de voormalige ziekenhuiskapel van Sittard, Stichting Stolpersteine, het Jeugdcultuurfonds, Stichting Pimma en nu ook Stichting Wensambulance Limburg.

LEO club Sittard-Geleen is een club voor jong volwassenen die zich inzet voor de maatschappij en hun individuele ontwikkeling. Elk jaar organiseert de club acties om geld in te zamelen voor een goed doel op lokaal, regionaal of wereldwijd niveau. Een LEO club is de jonge variant van de Lions club. Meer informatie over LEO club Sittard-Geleen en de rally is te vinden op www.leorally.nl of facebook.com/leoclubsittardgeleen.

Cookieinstellingen