Ligne nieuw decor voor badeendenrace Philharmonie

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op zondagmiddag 24 juni organiseert de Philharmonie Sittard de vierde editie van de Sittardse badeendenrace.

Wat begon als een ludiek geintje is inmiddels uitgegroeid tot een gezellig familie-evenement waarbij plezier en lol voorop staan.

In tegenstelling tot de voorgaande edities zal het evenement niet plaatsvinden in het Sittardse stadspark, maar in hartje centrum van van Sittard. Aan de oevers van de Keutelbeek, ter hoogte van Ligne, wordt een tientallen meters lang parcours uitgezet waar vanaf 14:00 uur de diverse races zullen plaatsvinden.

De races worden van professioneel commentaar voorzien door Tom Jessen. Op de schootvelden wordt het ‘race dorp’ ingericht waar bezoekers terecht kunnen voor een drankje, wat te eten en waar de races nog eens kunnen worden nabesproken en geanalyseerd.

Het belooft een ontspannen en gezellige familieactiviteit te worden, waarbij iedereen een deelnemende badeend kan aanschaffen voor 2 euro. Speciaal voor families is er het familiepakket met 3 badeenden voor 5 euro. In totaal gaan er 60 badeenden door naar de finale. De finale is extra spannend omdat hierin de prijzen worden verdeeld.

Wie mee wil doen kan zich op zaterdag 23 juni tussen 10:30 uur en 14:30 uur inschrijven bij de stand ter hoogte van de stadspomp aan de Limbrichterstraat. Op 24 juni is inschrijven mogelijk voorafgaand aan de races. Inschrijven voor deelname kan ook middels een e-mail aan [email protected].

De prijzen zijn onder andere eetbonnen van diverse restaurants, waardebonnen van diverse winkels en verschillende andere speciale prijzen.

Cookieinstellingen