Stadstheatertocht: wandelen met de hertog van Gulik

Foto: inzuid

Ontdek de historische binnenstad van Sittard op 1 juli 2018 met de inzuid Stadstheatertocht. U ontmoet de hertog van Gulik die honderden jaren geleden de scepter zwaaide over de kleine stad.

Hij is dan uw gids tijdens een rondgang over de stadswallen en door pittoreske straatjes. Elk huis, ieder monument heeft zijn eigen verhaal en de hertog (acteur Ron Roumen) lepelt ze graag voor je op op zijn eigen onnavolgbare en soms humoristische manier.

De Stadstheatertocht is speciaal gemaakt voor leden en niet-leden van De Voorzorg. De Voorzorg is een uitvaartfonds op onderlinge grondslag. Bij het vaststellen van de premies worden geen verborgen kosten in rekening gebracht en de werkzaamheden van het bestuur gebeuren hoofdzakelijk op vrijwillige basis.

De wandeling begint met een ontvangst om 13:30 uur in het intieme binnentuintje bij Den Tempel. Vanaf die plek wordt samen met de hertog vertrokken richting het verleden van de stad. Onderweg zal de hertog u uitdagen met diverse interactieve spelopdrachten en raadsels.

Voor een bijdrage van €5 per deelnemer staat u naast de tocht een lekkere kop koffie met vlaai en een ambachtelijk gebrouwen biertje te wachten. Het bedrag kan worden overgemaakt op de rekening van de Voorzorg: NL11 INGB 0001 0305 44 onder vermelding van ‘Stadstheatertocht’.

Beleef de verhalen van Sittard als nooit tevoren. Boek nu vóór 24 juni via [email protected].

Reacties