Komend weekend geen treinen tussen Heerlen en Kerkrade Centrum

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vanwege werkzaamheden aan het spoor is er op zaterdag 1 september en zondag 2 september geen treinverkeer mogelijk tussen Heerlen en Kerkrade Centrum (S3).

Arriva zet vervangend busvervoer in op het traject.

Reizigers kunnen op de tussengelegen stations Heerlen, Heerlen de Kissel, Landgraaf, Eygelshoven, Chevremont en Kerkrade Centrum gebruik maken van stopbussen. Deze vertrekken vanaf de voorzijde van het station. Uitgezonderd op station Heerlen en Eygelshoven. In Heerlen vertrekken de bussen vanaf de achterzijde (zijde van het busstation) en in Eygelshoven vertrekken de bussen van de bushalte Laurastraat/Spechtstraat.

Vervangende bussen

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd

Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

Cookieinstellingen