Fairtrade Coffee Break bij Cayboo in Sittard

Foto: Afbeelding van TeeFarm via Pixabay

Op 31 oktober vindt in de nieuwe winkel van Cayboo, aan de Steenweg 7 in Sittard, een Fairtrade Coffee break plaats voor fairtrade geïnteresseerden.

Deze wordt georganiseerd in het kader van de landelijke Fairtrade Week die dit jaar plaatsvindt van 27 oktober tot en met 4 november.

In Sittard-Geleen is een Fairtrade Werkgroep actief die zich inzet voor de Fairtrade Gemeente campagne. In die hoedanigheid worden met enige regelmaat activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten geven invulling aan de campagne, informeren mensen over fairtrade en dragen bij tot het behoudt van de titel ‘Fairtrade Gemeente.

Een van de activiteiten die wordt georganiseerd in het kader van de Fairtrade week is de Coffee Break op 31 oktober. Een Fairtrade Coffee break is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst. Diverse vertegenwoordigers van de Fairtrade werkgroep en deelnemers aan de Fairtrade Campagne in Sittard-Geleen zijn hierbij aanwezig en lichten kort de campagne toe.

De eigenaren van Cayboo, een winkel die een divers aanbod van bamboe producten verkoopt, zullen tevens een korte toelichting geven over hoe bamboe producten het dagelijks leven duurzaam kunnen maken.

Wil je hier meer over weten? Of ben je benieuwd naar de Fairtrade Gemeente campagne in Sittard-Geleen? Dan ben je van harte welkom. Voor een broodje wordt gezorgd. Entree is gratis. Een berichtje dat je komt wordt zeer op prijs gesteld. Mail hiervoor naar [email protected]

Woensdag 31 oktober, 08:30-10:00 uur, Cayboo, Steenweg 7 in Sittard.

De Fairtrade werkgroep wil brede lagen van de bevolking informeren over en betrekken bij fairtrade en duurzaamheid. De activiteiten van de Fairtrade werkgroep Sittard-Geleen maken onderdeel uit van de Global Goals Campagne in Sittard-Geleen en worden mede mogelijk gemaakt dankzij de gemeente Sittard-Geleen.

Reacties